Sklar_Banketní mapa_CZ_2015 - page 10

Orea Resort Sklář**** | Harrachov 520 | 512 46 Harrachov
tel: +420 481 560 843 | fax: +420 481 560 560 |
Canapés:
na za osobu ........................................................................................................................................................150 Kč
Cocktails & Finger Foods
Pražská šunka s marinovanou cibulkou..................................................................................................
15 Kč / 1 ks
Kuřecí Parfai s brusinkami ......................................................................................................................
15 Kč / 1 ks
Roastbeef podávaný na bílém toastu s omáčkou Gribiche....................................................................
15 Kč / 1 ks
Bruschetta s kozím sýrem a sušenými rajčaty........................................................................................
15 Kč / 1 ks
Mozzarella Boconccinni s Cherry rajčaty................................................................................................
15 Kč / 1 ks
Coffee break francouzský - dopolední
Káva, výběr čajů, voda
Croissant plněný šunkou a sýrem
Závin z listového těsta plněný špenátem
Výběr dánského pečiva
Čerstvé ovoce
Cena za osobu:.............................................159 Kč
Coffee break francouzský - odpolední
Káva, výběr čajů, voda
Francouzská bageta s marinovaným lososem
Sýrová pěna se sezamovou tyčinkou
Šopský salát
Čerstvé ovoce
Cena za osobu:.............................................159 Kč
Czech Variation
Pražská šunka s křenovým mousse
Roastbeef s remuládou
mini řízečky z vepřové panenky
sladká cibule plněná kachním konfitem
mini štrúdl s vanilkovou omáčkou
mini tvarohové knedlíčky s ovocnou náplní
Cena za osobu (min. 20 osob).............................................................................................................. 219 Kč
International Variation
tatarák z lososa se zakysanou smetanou
Parmská šunka s marinovanými fíky
kachní Paté se sušenou
švestkou
hovězí Carpaccio s parmazánovými hoblinkami
Quiche Lorraine – slaný koláč
pečené Ratté
brambory s créme Fraiche a lososovým kaviárem
kuřecí Satay marinovaný v medu s arašídovou salsou
Tygří kreveta zabalená do bramborové spaghetti
brusinková Panna Cotta
Tiramisu
jahody marinované
v Grand Marnier, podávané se šlehačkou
Cena za osobu (min. 20 osob).............................................................................................................. 320 Kč
1,2,3,4,5,6,7,8,9 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,...23
Powered by FlippingBook